Vår rådgivning

Som företagare lägger du ner själ och hjärta i ditt företag. Då vill du självklart få så mycket som möjligt tillbaka, gärna i kronor och ören. Låter du oss följa med på din företagarresa garanterar vi ett bättre resultat vid bokslut.

Hur kan vi garantera det?

Vi vet att ju mer insatta vi är i dina siffror desto fler onödiga eller orimliga kostnader hittar vi – och desto fler förbättringsmöjligheter dyker upp. Ger du oss förtroendet att hålla koll på dina böcker ger vi dig både trygghet och mer pengar tillbaka. 

Vart vill du?

Vill du köpa stuga, betala av skulder, ta ut mer lön, inte ha likviditetsbrist, kunna jobba mindre, växa eller köpa företag? Oavsett vad vill vi gärna jobba med dig. Vi gillar nämligen företagare som vill någonting eller någonstans.

Vad får du?

Du får alla våra år i branschen. Du får alla våra utbildningar och vår samlade kunskap från våra kunders branscher. Och du får vårt totala engagemang, fokus och stöd. Resultatet blir högkvalificerad rådgivning och verksamhetsstyrning baserad på just dina siffror.

Vill du ha bästa tänkbara råd?

Låt oss ta hand om din redovisning.

Vår styrka är rådgivning anpassad efter din verksamhet, med syfte att spara så mycket pengar åt dig som möjligt. För att leverera dessa råd behöver vi tillgång till din redovisning. Överlåter du till oss att sköta den kan du sova gott om natten. Dina böcker kommer att vara i ordning och vi håller ständig koll på att dina pengar och ditt företag utvecklas på bästa tänkbara sätt.

Redovisning – momsdeklaration

Godkänn dina utgifter i form av fakturor och kvitton så gör vi resten. Vi kan även sköta dina betalningar.

Lön, arbetsgivaravgifter och skatteinbetalning

Godkänn era tidrapporter så sköter vi allt annat kring företagets löner. Vi betalar ut, skriver arbetsgivarintyg, sitter med vid förhandlingar, ger råd kring personalfrågor osv.   

Periodbokslut, årsbokslut och deklaration

Har vi ett helhetsansvar för bokföringen ordnar vi naturligtvis även med periodbokslut, varje månad eller kvartal, samt årsbokslut och skatteplanering. Informationen i boksluten blir ett ovärderligt beslutsunderlag som vi kan jobba tillsammans med för att utveckla din verksamhet. När allt ändå ligger klart gör vi deklarationen i ett huj!

100% digitalt

Vi utför helst våra redovisningstjänster i de molntjänster som finns på marknaden, exempelvis Fortnox och Visma. Det digitala arbetssättet innebär att vi kan leverera både snabbare och med högre kvalitet. Dessutom kan du följa siffrorna i realtid. Snabbheten är viktigare än många tror eftersom färska siffror hjälper dig att ta rätt beslut i rätt tid. Sköter du fortfarande din bokföring på papper hjälper vi dig gärna att göra det digitalt.

© Progredo 2019