Vad kostar det? FAQ.

Att få hjälp med både redovisningen och få rådgivning som kan spara en massa pengar, det låter ju som rena drömmen. Men vad kostar det då? Här svarar vi på några av de frågor du kan tänkas ha. När du har läst klart tror vi att du förstår hur din vinst alltid blir högre än vår kostnad.

Jag sköter min bokföring själv utan problem, varför behöver jag rådgivning?

Såhär tänker vi. När du ändå har din bokföring i ordning, varför inte nyttja den fullt ut? En bokföring som är rätt och riktigt gjord innehåller ovärderlig information som kan lyfta ditt företag till oväntade höjder –   om den används på rätt sätt och med stöd av en erfaren rådgivare.  

Varför behöver ni sköta min redovisning, kan ni inte bara ge mig några råd?  

Vi måste naturligtvis inte göra redovisningen, bara komma åt den. Dina siffror är nämligen avgörande för våra professionella råd. Och vore det inte skönt om samma person som ger dig råd också har totalkoll på dina siffror?

Jag hörde att ni jobbar med värdebaserad prissättning, vad innebär det?

Först och främst vill vi säga att vi jobbar med fast pris på våra tjänster. Utöver det fasta priset har vi mycket riktigt det som kallas värdebaserad prissättning, en slags provision. Enkelt förklarat innebär det att ju mer pengar vi tjänar åt dig, desto mer får även vi. Vår del av värdeskapandet blir en morot för oss att ständigt vara på tå och leta förbättringar. Snacka om winwin!

Vilken typ av företag jobbar ni med?

För oss spelar storleken på ditt företag ingen roll. Vi är betydligt mer noga med vilken inställning du har. Vad du vill och vart du vill. Vår kompetens och erfarenhet kommer till sin rätt när du vill växa, utvecklas och förvandla nuläget till något ännu bättre.

Var jobbar ni då?

Vi jobbar väldigt gärna på plats hos dig. På så sätt blir vi en naturlig del av din verksamhet, får dagsfärsk information och kan hålla farten uppe. Även de dagar vi inte är närvarande fysiskt kommer vi naturligtvis åt verksamhetens bokföring online, från våra kontor i Östersund eller Åre.

Förklara igen, vad får jag om jag anlitar Progredo?

Du får en komplett ekonomifunktion anpassad efter din verksamhets storlek och behov, med engagerade och erfarna rådgivare och redovisningskonsulter. Tillsammans sätter vi målen, sedan jobbar vi mot dem medan du kan ägna tid åt kärnverksamheten. Vi tar en fast avgift per månad och provision när vi lyckas hittar sätt för dig att spara/tjäna ännu mer.

© Progredo 2019